LITTLE KNOWN FACTS ABOUT پمپ شناور.

Little Known Facts About پمپ شناور.

Little Known Facts About پمپ شناور.

Blog Article

برجسته ترین مزیت پمپ شناور آن است که بر خلاف سایر پمپ ها نیازی به پرکردن و تأمین آب از قبل نیست.

بهتر است پمپ شناور را حداقل نیم متر بالاتر از کف چاه ، نصب نمایید تا به مرور زمان در گل و لای غرق نشود.

اگر به دنبال توضیحات تخصصی‌تری درباره پمپ شناور کوچک یا بزرگ هستید، بهتر است بدانید که آن از یک موتور در پایین و یک پمپ در بالا تشکیل شده است. آب در لوله‌هایی مجزا میان پمپ و موتور، مکیده می شود.

اگر رشته کاری شما فنی و مهندسی نباشد و یا تا وقتی که پمپ چاه کسب و کار یا محل زندگی شما، نیازمند تعمیر یا تعویض نشود، ممکن است هرگز کنجکاو نشوید که بدانید اساسا پمپ ها و حتی پمپ شناور چگونه کار می‌کنند؟!

همچنین امکان جابجایی سیالات ساینده و حاوی ذرات جامد نیز با پمپ‌های پریستالتیک فراهم است. از نقطه ضعف‌های این پمپ نیز می‌توان به سرعت کم، جریان ضربه‌ای، عمر پایین و همچنین، امکان واکنش‌پذیری لوله با سیالات درون آن اشاره کرد.

شفت الکتروموتور های شناور در توان های پایین بصورت هزار خار و در توان های بالا بصورت تک خار طراحی می read more شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر توصیه می شود به کاتالوگ و دفترچه نصب و بهره برداری پمپ های شناور که توسط شرکت سازنده ارائه می شود مراجعه کنید.

پیامک نزدیک شدن به عید نوروز؛ ۱۵ نمونه متن + نکات نگارش و ارسال

موتور آب موتور آب بنزینی موتور آب گازوئیلی موتور پمپ نفت و بنزین

در حرکت دوم، آب با عبور از یک سوپاپ، محفظه بالایی سیلندر را پر می‌کند. در مرحله سوم نیز آب در محفظه بالایی خارج می‌شود.

هنگامی که سطح آب به حدی ارتفاع پیدا کند که شناور به سطح بیرونی برسد، آن قطعه شناور به طور اتوماتیک پایین می‌آید و این بازخورد سبب خاموش‌شدن پمپ می‌شود. این سیستم شناور به‌عنوان یک سوئیچ اتوماتیک عمل کرده و پمپ را بر اساس نیاز و سطح آب در چاه کنترل می‌کند.

طراحی پروانه ها و طبقات این نوع پمپ ها به گونه ای است که جهت پمپاژ آب دارای شن و ماسه، در مقایسه با انواع شعاعی، مقاومت بیشتری دارند.

قطر خروجی پمپ : سایز خروجی در پمپ های شناور بر حسب میلی متر یا اینچ می باشد.

همچنین، پمپ شناور به دلیل عدم نیاز به فضای بسیار زیاد برای نصب، بسیار پرکاربرد است و در بسیاری از موارد به عنوان جایگزینی برای پمپ‌های دیگر به کار گرفته می‌شود.

این پمپ‌ها از مکانیسم میل‌لنگ، همانند موتور خودروها استفاده می‌کنند. این مکانیسم، حرکت دوار میل‌لنگ را به حرکت مستقیم یا خطی پیستون تبدیل می‌کند. پمپ‌های رفت‌و‌برگشتی دارای ۳ جزء اصلی یعنی سوپاپ ورودی، پلانجر یا پیستون و سوپاپ خروجی هستند.

Report this page